TOON ZIJBALK
De nieuwste trend: het gebreide overhemd

Een van de laatste trends in herenmode is comfort. ShirtDeal heeft nu een eerste collectie gebreide overhemden van Michaelis in de collectie. Bij knitted shirts heb je het comfort van een polo en het stijlelement van een overhemd. Een stijlvolle en praktische aanvulling voor je kledingkast.

Deze eerste collectie gebreide shirt zijn uitgevoerd in een reeks van vier kleuren. Voor alle shirts geldt zoals je van ShirtDeal gewend bent, slim fit gesneden, zelfde pasvorm als alle andere overhemden, 100% puur katoen en een stijvolle kraag. De shirts zijn uitgevoerd met een dressy cutaway boord en een kleine casual button down.

Gebreide overhemden worden ook wel knitted shirts genoemd

Deze knitted shirts combineer je makkelijk; van een pantalon tot een afgedragen denim of chino's. Eventueel met een leuk colbert. Door het lichtgewicht katoen-piqué weefsel voelt het shirt erg flexibel aan en rekt het mee indien nodig. Golfen in deze overhemden is bijvoorbeeld geen probleem. Dit alles zorgt voor een erg comfortabel en zelfverzekerd gevoel, en net zo stijlvol gekleed als altijd.

Ben je op zoek naar onze fijne knitted shirts? Bekijk onze collectie.

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.